Trending Topics Worldwide
SOS Venezuela

Worldwide Trending Topic «vvd»

Worldwide Trending Topic «vvd»: What people are talking about the topic «vvd» on Twitter.

Read before commenting! We welcome constructive comments and allow any that meet our common sense criteria. This means being respectful and polite to others. It means leaving links only that substantially add further to a discussion. Comments using foul language, being disrespectful to others or otherwise violating what we believe are common sense standards of discussion will be deleted.
Trending Topic «vvd» on Twitter

Worldwide Trending Topic vvd NewsPowNed: 'Bij VVD had Krol weg gemoeten'

Ik vind hem anders prima bij de VVD passen. Een soort homofiele Jos van Rey die zijn huis laat verbouwen met geld dat hij eigenlijk in het pensioenfonds van zijn personeel had moeten steken en subsidie misbruikt voor zijn bedrijf. Dat klinkt toch als ...

Omroep West: VVD: snel geld voor beveiliging joodse instellingen in Den Haag

DEN HAAG - Een deel van het geld dat het Rijk heeft gereserveerd voor de beveiliging van joodse instellingen, moet bij Haagse organisaties terechtkomen. Hiervoor moet de gemeente Den Haag zo snel mogelijk met het kabinet in gesprek. Dat vindt de VVD ...

De Gelderlander: VVD in Bronckhorst wil uitleg van Steffens over vertrek

HENGELO - De VVD in Bronckhorst heeft gemeenteraadslid Josephine Steffens uitgenodigd om in de eerstvolgende fractievergadering uitleg te komen geven over haar vertrek naar Gemeentebelangen Bronckhorst.

Tubantia: VVD in Haaksbergen wil extra bijeenkomst gemeenteraad

HAAKSBERGEN - De VVD-fractie in Haaksbergen wil volgende week nog een informatieve sessie met de gemeenteraad ingelasten. De partij wil gelegenheid krijgen om vragen te stellen over het tragische ongeval met de monstertruck, afgelopen zondag.

omroep Flevoland: Burgemeester Jorritsma op plek 3 VVD lijst Eerste Kamer

Burgemeester Annemarie Jorritsma van Almere staat inderdaad op de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer. Dinsdag werd al bekend dat dat waarschijnlijk het geval zou zijn. Jorritsma staat op nummer 3 van de lijst die de VVD woensdag heeft gepubliceerd.

RTV Stichtse Vecht: Nieuwe VVD raadsleden geïnstalleerd

Na het vertrek van VVD raadsleden Piet Ploeg en Klaas Wiersema, zijn Pauline Bredt-Aler en Jos van Nieuwenhoven als raadslid voor de VVD in de gemeente Stichtse Vecht geïnstalleerd. Pauline is als bestuursadviseur voor de provincie Utrecht werkzaam.

RTV Oost: Lokale VVD niet blij met uitvoering jeugdzorg in Deventer

Gemeenten krijgen niet alleen minder geld mee van de rijksoverheid, stelt VVD in Deventer, maar ook een samenwerkingsverplichting met andere gemeenten.Voor de gemeente Deventer betekent dat samenwerken met omliggende en veelal kleinere ...

Telecompaper (subscription): VVD asks govt for update on Reggefiber takeover

Bart de Liefde, the MP responsible for telecom issues at liberal party VVD, has asked the government for an update on KPN's proposed consolidation of FTTH operator Reggefiber. In questions to the responsible minister, De Liefde asked for an explanation ...

Worldwide Trending Topic vvd Blogs

  
  • VVD

   unknown - 21/05/2014 03:00"Mijn partij – de VVD – kijkt heel praktisch naar Europa. De vraag die we ons moeten stellen, is: hoe maakt Europa ons vrijer, veiliger en welvarender? Dat is de lakmoesproef waarop ik alles wat uit Brussel komt, beoordeel. more »

  • VVD: windmolens meer uit de kust - NOS Nieuws

   unknown - 26/09/2014 10:25De VVD vindt dat de windparken verder uit de kust moeten komen te liggen dan minister Kamp nu wil. "Daar waait het harder, de opbrengst is dus hoger en mensen hebben er geen last van," zegt Kamerlid Leegte. Hij wil dat ... more »

  • Reactie VVD op Russische tegenmaatregelen

   unknown - 07/08/2014 07:57VVD-Tweede Kamerlid Han ten Broeke (buitenlandse zaken): ,,De militaire dreiging die uitgaat van de samentrekking van enorme troepenaantallen aan de grens van Oekraïne en het voortdurend leveren van wapens aan ... more »

  • Maatregelen nemen tegen ISIS - VVD

   unknown - 14/08/2014 10:53Het Kabinet heeft vandaag in een brief aan de Kamer laten weten dat zij verschillende maatregelen gaat nemen om de humanitaire situatie van minderheden in Irak te verbeteren. VVD-Tweede Kamerlid Mark Verheijen: ... more »

  • VVD: meer geld naar defensie - NOS Nieuws

   unknown - 17/09/2014 07:32De VVD vindt dat het kabinet de komende jaren meer geld moet uittrekken voor Defensie. In de begroting van gisteren stelt het kabinet vanaf volgend jaar extra geld beschikbaar. Vanaf 2017 is het bedrag structureel 100 ... more »

  • Zijlstra zegt 'geen nee' tegen lijsttrekkerschap VVD - nrc.nl

   Niels Posthumus - 21/09/2014 05:07De naam van Zijlstra, sinds 2012 fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, staat al een tijdje op het lijstje van mogelijke opvolgers. Ook minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Edith Schippers staat erop, aldus ... more »

  • Zijlstra beschikbaar als VVD-leider - NOS Nieuws

   unknown - 21/09/2014 04:46VVD-fractieleider Zijlstra is beschikbaar als opvolger van partijleider Rutte, mocht die op termijn vertrekken. "Als Rutte zou zeggen 'ik stop ermee' en ik zou gevraagd worden, dan zeg ik geen nee", zei Zijlstra in het ... more »

  • De meeuwen van de VVD... | Vrij-Zinnig.nl

   Thijs den Otter - 17/09/2014 05:32Toen ik eerder deze week mijn blogje van schreef over Natuurmonumenten en op zoek was naar voorbeelden van hoe het niet moet met natuurbescherming, surfte ik even naar de website van de VVD. Nu is dat sowieso een ... more »
Share this page:

Follow Us:About Trending Topics

A word, phrase or topic that is tagged at a greater rate than other tags is said to be a trending topic (TT for short).

Trending topics become popular either through a concerted effort by users or because of an event that prompts people to talk about one specific topic.

These topics help Twitter and their users to understand what is happening in the world.

Trending topics are sometimes the result of concerted efforts by fans of certain celebrities or cultural phenomena. The trend algorithm has been altered in the past to prevent manipulation of this type.